Retourneren

RETOURNEREN
IK WIL MIJN BESTELLING RETOURNEREN, HOE DOE IK DIT?

Ben je niet tevreden met je nieuwe item(s)? Wij verzoeken je dan graag je retour binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden door een mail te sturen aan retour@bellav.nl

Wanneer je een artikel wil retourneren, download het retourformulier en stuur deze met per mail naar retour@bellav.nl. Wanneer dit later gebeurd verlenen wij geen garantie wanneer jouw retourzending niet binnen de gestelde termijn valt. Vanaf het moment van aanmelding heb je vervolgens nog 14 dagen de tijd de artikelen daadwerkelijk te retourneren. Wij raden aan het pakket met Track and Trace code te retourneren en het verzendbewijs te bewaren totdat je retourzending verwerkt is. Tevens ben je zelf verantwoordelijk voor schade en/of vermissing tijdens transport van je retourpakket.

Retourkosten zijn voor eigen rekening.

HOE LANG DUURT HET VOORDAT MIJN RETOURZENDING VERWERKT WORDT?

Vanaf de dag dat je retourzending bij ons in goede orde is ontvangen, duurt het maximaal 14 dagen tot dat deze volledig verwerkt is. Het geld wordt binnen deze dagen automatisch teruggestort.

WELKE ITEMS MOGEN RETOUR?

Alleen normaal geprijsde items mogen geretourneerd worden. In verband met hygiëne zijn sieraden en bikini’s uitgesloten voor retourneren. 

HERROEPINGSTERMIJN

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een derde (buren e.d.) die niet vervoerder is, het artikel(en) fysiek in bezit krijgt. Je kunt je retour melden via retour@bellav.nl. Je kunt hiervoor gebruik maken van het modelformulier voor herroeping.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Gevolgen van de herroeping: als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan bij Bellav, onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je de betaling hebt gedaan.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de artikelen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de artikelen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de artikelen binnen 14 dagen na ontvangst aan ons terug te zenden. De directe kosten van het terugzenden van de artikelen komen voor eigen rekening.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg is van het gebruik van de artikelen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen.

Retouradres:
BellaV
Oranjestraat 1G
7607 BH Almelo

© Copyright 2021| KVK: 82532125 | Webshop gemaakt door NiQ Design

Winkelwagen
×

Hallo!

Klik hieronder om te chatten met ons op WhatsApp of stuur een mail naar info@Bellav.nl

×