“ My closet was clean. But then, I had to decide what to wear”

Samen de kast opruimen

Volgens mij kennen we dit probleem allemaal wel. Alles op orde, tenminste dat denk je. Je weet niet wat je aan moet trekken voor dat ene afspraakje of een middag op het terras na 8 maanden. Je wilt er op je best uitzien maar, waar ligt dat ene jurkje ook alweer? Chaos. Maar geen stress, wij gaan je helpen. Via deze blog van Bella V gaan we jou begeleiden naar een opgeruimde en goed gesorteerde kast. Want zeg nou zelf, draag je dat allemaal nog of kan er ook wel wat weg? Wij gaan stap voor stap samen structuur geven aan jouw kast.

Wat heb je nodig?

Veel geduld, tijd, een vuilniszak ( ja echt) & een dosis zelfvertrouwen voor het geval die ene broek nu echt niet meer past. Grapje uiteraard. Wat we echt nodig hebben is alle kleding die je bezit. Zoek alle kleding bij elkaar. Die oude sokken onderin de kast of dat ene doosje in de kelder doen ook mee. Wanneer je alle kleding bij elkaar hebt gezocht gooi je het eigenlijk gewoon op een grote bult. Dit brengt natuurlijk erg veel chaos met zich mee. We gaan dus beginnen met het sorteren van deze bult met kleding. Leg alles dat bij elkaar hoort bij elkaar.

Verdeel in categorieën:

Heb je de categorieën gemaakt? Dan kan de strijd beginnen. Heb je al een lekker achtergrondmuziekje aangezet? Let’s go. Nu gaan we een ja en nee stapel maken. Belangrijke vragen voor jezelf zijn heb ik dit nodig en of heb ik dit het laatste half jaar nog gedragen. Is het antwoord op beide vragen nee, dan hup weg ermee. Ja, dit is pijnlijk en heel definitief maar het moet eens in de zoveel tijd echt gebeuren. Houdt het prijskaartje je tegen? Probeer het dan te verkopen op sites als Marktplaats of vinted. Wanneer je alle stapels en categorieën hebt uitgewerkt gaan we starten met het terug leggen/hangen van de overgebleven kleding. Ga nog even met een sopje door je kast & wees trots op je zelf dat je al zo veel werk hebt verricht vandaag. Ga zo door! Bella V heeft een structuur voor je uitgewerkt om de kleding georganiseerd terug te hangen en/of leggen in de kast.

Heeft het artikel van Bella V je geholpen & ben je trots op het eindresultaat van je jouw opgeruimde garderobe? Deel een foto en tag @bellavbyvlada

© Copyright 2021| KVK: 82532125 | Webshop gemaakt door NiQ Design

Winkelwagen
×

Hallo!

Klik hieronder om te chatten met ons op WhatsApp of stuur een mail naar info@Bellav.nl

×