"Spiegeltje spiegeltje aan de wand. Wie zit er eigenlijk aan de overkant?"

Bella V the story

Even voorstellen

Bella V, Dit is het! Bella V klinkt uniek, eigenzinnig & toont karakter en laat dat nou net zijn wat ook goed bij mij als persoon past.
De passie voor kleding en daar mijn creatieve & vooral persoonlijke draai aangeven is iets dat ik het liefst de hele dag doe. ‘Wat zie je er weer mooi uit vandaag, Vlada! Waar heb je dat gekocht?’ ‘Dit is van Bella V, ken je dat?’ Zou ik in de toekomst heel graag willen antwoorden. En waar een wil is, is een weg. Vanaf nu ga ik eindelijk deze weg inslaan, want vluchten & verstoppen is iets wat ik al veel te lang heb gedaan. Nu ga ik mij niet meer laten tegen houden! Soms moet je gewoon je dromen volgen en eens in het diepe springen. Ik geloof namelijk dat als je doet wat je passie is je al 3-0 voor staat. Game on..

Plan de Campagne

En nu moet ik op papier zien te krijgen wat er al jaren lang in mijn hoofd afspeelt. Maar hoe zet ik dit op papier? Ik ben een doener en geen denker. Ik heb een vlotte babbel en ik denk ook dat dat mij onderscheidt. Ik wil iets doen dat anders is, creatief en iets waarbij ik misschien buiten de lijntjes moet kleuren.
Mensen inspireren, de nieuwste mode & het gevoel van liefde doorgeven, dat is wat ik wil en dat is ook wat ik kan.

Spiegeltje spiegeltje aan de wand. Wie zit er eigenlijk aan de overkant?

Wie is mijn klant? Dat is iets wat ik heel graag zou willen ontdekken. Niet een doelgroep, een naam of een e-mailadres, maar een persoon. Een persoon met ook een eigen kijk op mode, het verleden en vooral de toekomst. Wie ben je? Ik wil er alles over weten.
Ik wil mensen inspireren Ik zou ook graag een steentje bij willen dragen aan een mooi mens. Laten we eerlijk zijn, nieuwe kleren doen echt wonderen. Dit kan een mens een goed gevoel geven. Voldoening en waardering, iets wat ik misschien wel tekort ben gekomen in mijn eigen verleden. Maar niet getreurd, want dit maakt mij wel als de persoon die ik nu ben. Krachtig, moedig, een doorzetter, pittig maar ook echt heel lief.
Zullen wij deze visie delen? Samen mooi zijn van binnen en buiten?

 

© Copyright 2021| KVK: 82532125 | Webshop gemaakt door NiQ Design

Winkelwagen
×

Hallo!

Klik hieronder om te chatten met ons op WhatsApp of stuur een mail naar info@Bellav.nl

×