“ Give a woman the right colour to wear and she can conquer the world”

Kleurenblog

Ben jij het type dat altijd voor zwart gaat of kies je juist altijd een kleurtje of printje uit? Kleuren en de kleurkeuze die jij maakt zeggen veel meer over je persoonlijkheid dan je denkt. Ben je benieuwd? Werp een snelle blik in je kledingkast, ga lekker zitten & lees op deze pagina alles over kleuren.

Deze blog is geschreven met een knipoog en mag met een korreltje zout gelezen worden. Of je er een shotje tequila bij neemt laten we helemaal aan jou over. Deze blog kan je inspireren maar uiteraard is het belangrijk dat jij je goed voelt in wat je draagt. Kijk in de spiegel & geef jezelf een compliment. Je bent een mooi mens en je mag er zijn!

De kleuren

Nu terug naar waar we begonnen waren. Kleuren & wat zeggen ze over jouw persoonlijkheid? Ben je al benieuwd? Lees dan snel verder.

-Rood

Passie & liefde, dat zijn de kernwoorden voor de kleur rood. Sexy, flirterig & een tikkeltje opvallend. Je houdt van een gedurfde look en bent niet bang om in het middelpunt te staan. Een zelfverzekerde persoonlijkheid die ook zeker niet snel op haar mondje is gevallen. Met jou in discussie gaan? Oeeii wij zeggen pas en gaan door naar de volgende kleur.

-Blauw

Ben jij nou degene die altijd voor de kleur blauw gaat? Dan ben jij ook degene die altijd voor iedereen klaarstaat. Wanneer er moet worden uitgehaald weten ze altijd jou te vinden. Jij bent een geboren leider en straalt intelligentie uit. Blauw is ook de kleur dat staat voor betrouwbaarheid & een positieve vibe. Met deze kennis op zak weten wij ook welke kleur we aan moeten trekken naar bijvoorbeeld een sollicitatie gesprek.

-Zwart

Het merendeel van Nederland draagt toch volgens mij wel graag zwart. Zwart is altijd een goede keus. Zwart straalt elegantie, kracht & Stijl uit. Soms kijk je eerst de kat uit de boom en kun je iets afstandelijk overkomen maar niets is minder waar. Of toch wel? Soms weet je niet helemaal zeker of je wel de juiste keuzes maakt. Doe vooral wat voor jou goed voelt.

-Roze

Moet jij getroost worden? Zoek iemand met een zachtroze look. Dames die veel zachtroze dragen zijn namelijk een ster in het troosten van mensen. Ben jij degene die liever gaat voor een knalroze look? You go girl! Jij straalt zelfverzekerdheid uit en bent een echte feminist. Jij bent niet op je mondje gevallen en hebt altijd jouw woordje klaar. ​

-Groen

Draag jij ontzettend graag groen? Dat betekent dat je erg creatief bent en graag nieuwe uitdagingen aan gaat. Jij bent een echt familiemens en straalt een en al rust uit. Positief zijn staat jou op je lijf geschreven. Ga zo door!

-Grijs

Draag jij graag grijs? Dan sta je neutraal in het leven. Je kiest nooit een kant met bijvoorbeeld een ruzie. Je bent veelste bang dat het je tegenwerkt. In de spotlight staan? Nee dat is niks voor jou.

-Paars

Ben jij iemand die helemaal wild wordt van de kleur paars? Dan ben je erg spiritueel aangelegd en sta je altijd open voor nieuwe uitdagingen. Jij bent creatief en barst altijd van ideeën. Een probleem? Nee, jij denkt liever in oplossingen.

-Wit

Wit staat voor echtheid en puur. Jij houdt niet van te veel poes pas. Je bent erg netjes, sympathiek en altijd eerlijk!

Hé zeg eens, wat vond je van deze kleuren blog?

© Copyright 2021| KVK: 82532125 | Webshop gemaakt door NiQ Design

Winkelwagen
×

Hallo!

Klik hieronder om te chatten met ons op WhatsApp of stuur een mail naar info@Bellav.nl

×